28.6.11

Sabayon 6

Idò, ja tenim S.O. Ara sí. Rere els intents més seriosos de substituir l'Ubuntu 11.04 malmesa per una distribució no basada en Debian, amb els intents més seriosos i frustrats de Mandriva 2010.2 i Fedora 15, arriba aquesta distribució que me té força convençut des que divendres passat la vaig baixar i provar amb un USB Live.

L'Arch Linux venia abans però vaig tenir problemes per a fer una prova d'instal·lació (un tant peculiar) a una partició del disc dur del portàtil i la va tirar enrere tot i ser a la 6ª posició del ranking de distrowatch.com.

Aquest dia 23 de juny se va llençar Sabayon 6. Una distribució basada en es famós, per complexe i capacitat d'adaptació al hardware, Gentoo.


Una meravella que s'adapta sense contemplacions al hardware, res de problemes amb sa gràfica per fi, i tant li dona ses conyeries de si ses llicències són privatives o open source. Per fi una distribució feta per als usuaris i no pels frikis.

I compte, que és tant xungu com senzill, ja que se'n disposa de tot s'abanic de posibilitats per complicar-te sa vida o fer-te-la fàcil. Si no arriba als nivells d'Ubuntu en facilitats, sí que no requereix grans coneixements ni virguèries per gaudir-la.

Bona distribució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu